Popunjavanjem ove pristupnice/upitnika i uplatom prve mesečne članarine u iznosu od 1000 dinara ( primer uplatnice) postajete punopravni član Udruženja Mladi poljoprivrednici Srbije. Od tog momenta naš stručni tim tu je da Vam pruži sve neophodne informacije i pomogne Vam da pokrenete ili unapredite Vašu proizvodnju.

Nakon popunjavanja upitnika, u roku od 5 -10 radnih dana bićete kontaktirani od strane našeg stručnog tima i dobiti prve informacije usklađene sa Vašim interesovanjima i ciljevima.

Takođe, svi naši punopravni članovi dobijaju "ČLANSKU POPUST KARTICU", uz pomoć koje mogu da ostvaruju dodatne popuste na robu i usluge , kod naših lojalnih patnera – Kompanija koje su podržale rad udruženja i spremne su da daju posebne popuste našim članovima – MPS PARTNER KOMPANIJE

Ukoliko ste Vi predstavnik/ca kompanije koja bi podržala rad MPS i želite da uspostavimo saradnju – izaberite status preduzetnik ili privredno društvo i popunite odgovarajuću kontakt formu.

Informacije unete upitnik biće korišćene u skladu sa uslovima za prikupljanje i obradu podataka o ličnosti i zaštićene u skladu sa najvišim standardima bezbdnosti podataka.

Hvala Vam na poverenju.
OPŠTI PODACI

OPŠTI PODACI O POLJOPRIVREDNOM GAZDINSTVU
PODACI O POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI - OBIM PROIZVODNJE


OZNAČITE POLJOPRIVREDNE DELATNOSTI KOJIMA SE BAVITE:


DRŽAVNI PODSTICAJI I SUBVENCIJE I IPARD FINANSIRANJE( izrada karice se dodatno ne naplaćuje – aktivna je ukoliko redovno izmirujete mesečnu članarinu)